FRAKTKOSTNADER

BeautyBoutique.no benytter Posten/Bring som fraktleverandør. Det er gratis frakt på alle ordre over 399 kr, ellers koster frakt kr 69,-. Til Svalbard har posten innført et eget gebyr på pakker som sendes. Av den grunn blir hver bestilling belastet med dette gebyret som f.t. er kr 160,- .

Levering:
Levering skjer med Posten/Bring. Normal sendingstid er 1-3 virkedager, men på enkelte strekninger kan dette være opptil 5 virkedager. Pakken vil bli levert direkte i din postkasse. Får den ikke plass i postkassen blir pakken levert til ditt nærmeste utleveringssted. Da får du informasjon via SMS når pakken kan hentes. For enkelte varer som ikke lagerføres kan leveringstiden være lenger, da de bestilles direkte fra leverandøren.

BeautyBoutique.no står ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser i postgangen når sendingen er overlevert Posten/Bring. Kunden er selv ansvarlig for å oppgi korrekt adresse. Kunden står selv økonomisk ansvarlig for bortkomne sendinger dersom dette skyldes at feil adresse er oppgitt. Som forbruker har du rett til å heve kjøpet uten kostnader ved en eventuell forsinkelse, hvis du ikke aksepterer den nye leveringsdatoen. Angrer du på kjøpet, ta kontakt med kundeservice på Kundeservice@beautyboutique.no.  

Alle våre pakker blir levert i samarbeid med Bring.

Er prisene inkludert moms (MVA) og tollavgifter for Norge?

Ja, alle priser som oppgis hos BeautyBoutique.no er inkludert alle avgifter. Selskapet holder til i Norge og alle ordre sendes fra Oslo. Det er tollfritt å handle hos BeautyBoutique.no dersom du bor i Norge.

Uavhentet Pakke:

For uavhentede pakker som ikke er avtalt på forhånd med oss vil kunden normalt bli belastet med et gebyr på 150,- NOK. Dette gebyret skal dekke frakt tur/retur, og de direkte kostnadene til pakking og emballering av produktene. Gebyret er uavhengig av om man ønsker ordren tilsendt på nytt.