Vi i BeautyBoutique.no er alltid på utkikk etter ildsjeler som brenner for kosmetikk og skjønnhetsprodukter, og som er interessert i spennende samarbeid i ulike former. For at vi skal kunne håndtere din og andres forespørsler på best mulig måte, må vi sortere ut litt hvilke ulike typer samarbeid du kan tilby. Vi tar ofte en ekstra titt på de som har en utfyllende og kreativ søknad. Det er veldig viktig at du svarer på de spørsmålene, utenom dette står du fritt i hva du skriver.

INNHOLDSNIVÅ
For oss er det viktig at du brenner for det du holder på med. Vi verdsetter unikt og spennende innhold, og tar din personlighet og digitale nærvær i betrakting

MÅLGRUPPE
Du kjenner din målgruppe best, og må kunne definere denne, for at vi skal kunne ha en vellykket start, og ta vårt samarbeid videre.

ENGASJEMENT
Vi vil at du har et engasjementnivå (engagement rate) som ligger på linje med ditt varemerke og din målgruppe. Dessverre forekommer kjøp av falske følgere, som ikke er bra for noen parter.

Dersom du har mange følgere i sosiale medier (Facebook, Instagram, Snapchat), en YouTube-kanal eller en Blogg. Send oss en e-post til info@beautyboutique.no 

 

Merk: Vi betaler dessverre ikke for omtale av produkter, men du beholder produktet som takk for omtalen.