Skjem deg bort med vår BEAUTYBOX!

Hver boks inneholder fem utvalgte produkter i normal størrelser fra vårt sortiment. Innholdet kan være alt fra hud og hårpleieprodukter, til sminke og parfyme. Perfekt for deg som liker å teste nye skjønnhetsprodukter. Produktene er i normal størrelse. Verdi ca 300-700 kr.

Hva er BEAUTYBOX?
Vi tilbyr et utvalg håndplukkede skjønnhetsprodukter av must-haves av topp kvalitet, som er nydelig pakket inn i en boks og leveres direkte hjem til deg.


Hva vil min BEAUTYBOX inneholde?

Innholdet i boksen vil holdes hemmelig helt til du har mottatt boksen, og vil alltid inneholde minst fem produkter. Du kan forvente deg et assortiment av hår-, hud-, kropp-, og kosmetikkprodukter som passer til enhver smak og behag.

**Ikke vent for lenge, vi selger alltid ut boksene kjapt da de produseres i begrensede opplag.**


Bestill nå!! https://www.beautyboutique.no/products/beautybox

Abonnemer her, og bli med i BEAUTYBOX-samfunnet.
Velg mellom 1, 3, 6, eller 12-månedersabonnementer, og få alle dine skjønnhetskrav tilfredstilt. I tillegg vil du som abonnent motta eksklusive tilbud, samt et innblikk i våre Limited Edition-bokser før alle andre.
Bli med på festen i BEAUTYBOX


Oppdag nye skjønnhetsbehandlinger hver måned med BEAUTYBOX. Abonner nå for å sikre at du aldri går glipp av en boks. Det aller beste? Du får fantastiske produkter hver eneste måned.


Hva venter du på? Kom og oppdag BEAUTYBOX i dag!