Velkommen til www.BeautyBoutique.no, din nettbutikk for kosmetikk! 
Her finner du kosmetikk til rimelige priser. Vi synes at alle skal kunne nyte litt ekstra skjønnhet og glamour.

Beauty Boutique AS er et norsk aksjeselskap med hovedformål å presentere høykvalitetsprodukter fra ulike leverandører i EU-området på det norske og skandinaviske markedet. Selskapet tilbyr veletablerte og kjente merkevarer innen hudpleie, sminke og hårpleie.

Vi velger ut merker som har utmerket seg på en eller annen måte. Hos oss finner du både velkjente internasjonale merker, men også nye og spennende merker som du kanskje ikke har hørt om.

Våre ledende merkevarer er AFFECT Cosmetics, Celranico, Nacomi, Beauty Creations, BeBella Cosmetics, Lazell, og mange flere.

Vi håper at vårt mål om å sette disse produktene i fokus vil lykkes i godt utviklet samarbeid med ulike produsenter i EU. Beauty Boutique AS, sammen med disse produsentene, vil gjøre sitt ytterste for å imøtekomme de krav du stiller som kunde. Selvfølgelig er økologiske produkter en viktig del av tilbudet.

Vi er svært opptatt av at kundene skal tilbys det de ønsker, og lover deg at uansett hvilket merke eller produkt du velger så er kvalitet det vi setter høyest.

God fornøyelse!

Selskapsinformasjon:

Beauty Boutique AS
Org.nr. 919 511 028
Vogts gate 10
0474 OSLO

Selskapet er registrert i Brønnøysundregistrene, og er et aksjeselskap

Kundeservice: info@beautyboutique.no Tlf: 41 30 10 02