Innlegg skrevet av Maria Olsen den

I dag skal jeg vurdere hudpleieprodukter fra Nacomi, som jeg har vært spent på! Jeg var overrasket over hvordan jeg ikke visste om et slikt naturlig hudpleie merke til jeg prøvde det for første gang.

Om Nacomi - Nacomi er et polsk kosmetisk og hudpleiemerke som tilbyr naturlige produkter med verdifulle naturlige oljer, smøremidler og ekstrakter. De er fri for allergener, SLS / SLES, parabener, mineraloljer, konserveringsmidler eller fargestoffer. Jeg setter også pris på det faktum at Nacomi- produktene er individuelt håndlaget innen en måned etter å ha gått på salg, er vegansk vennlige og aldri testet på dyr. De er også kjent å anvende vitamin E eller et naturlig konserveringsmiddel som er godkjent av Ecocert sertifiserings legeme .  Nacomi er for alle-du kan finne et eget produktspekter for menn, babyer, gravide og sensitiv hud utsatt for allergi.
Jeg er alltid villig til å prøve å innlemme nye hudpleieprodukter i min rutine, spesielt hvis de er naturlige og aromatiske. Så jeg prøvde og kjøpte Nacomi Body Mousse og Body Butter i fra BeautyBoutique.no . Min hudtype er tørr om sommeren og enda tørrere i vintermånedene.

 

Nacomi Body Mousse gjennomgang: Delicious Chocolate Cookies

Hva det er:  Det er en Chocolate Cookies Mousse håndlaget av pisket sheasmør og grapeseed olje med litt kakaoekstrakt og arganolje. Dette fluffy og luftig Body Mousse laget og bevart med godhet av vitamin E er også tilgjengelig i forskjellige dufter. Som blåbær ostekake, mango makroner, søte bringebær cupcake og kokos -banana shake. Høres det bra ut? 
Det den hevder: Det er en lett body mousse som sprer seg lett og absorberer raskt og etterlater huden dypt fuktig og næret. Det hevder å ha en fantastisk følelse, og la duften av sjokoladekake aroma på huden. Det gjør også huden jevn, fast og smidig, og hjelper til med å regenerere hudcellene med bruk over tid.
Ingredienser: Butyrospermum Parkii Smør, Vitis Vinifera Seed Oil, Capryl / CapricTriglycerid, Cera Alba, Helanthus Annus Frøolje, Glyserin, Cetylalkohol, Argania Spinosa Kernel Olje, Parfume, Theobromacacao Utdrag, Tocopherylacetat. Tilstedeværelsen av shea smør, argon olje, drue frø olje og kakao bønner gjør det anti-inflammatorisk, anti-aging og beroligende i egenskaper med rikdom av vitamin A, E, F og omega fettsyrer.
Størrelse:  180ml 
Tilgjengelig: BeautyBoutique.no 
Min erfaring og gjennomgang av Nacomi body mousse- delicious chocolate cookies.
Utseendet og emballasjen til produktet er fantastisk feminint, kreativt og behagelig for øynene. Når jeg slått lokket av, var rommet umiddelbart fullt av søte deilige luktende kaker. Jeg elsket bare duften som er så glad og hyggelig, en umiddelbar stemning løfter sikkert. Det er utrolig hvordan et 100% naturlig produkt klarer å lukte så himmelsk og deilig samtidig! Den myke utseendet på mousseen gjør det til å virke som en ferdig å spise kopp vaniljeis. Strukturen og konsistensen av produktet er ikke så myk som en mousse som du forventer, men heller mer som en kaldpresset kokosnøttolje "som jeg liker".
Nacomi Body Mousse applikasjon:
Påføringsaspektet, en liten del av produktet var tilstrekkelig til å smelte perfekt inn i huden som kroppsolje. Jeg trodde aldri at et produkt som var så solid i tekstur ville spre og absorbere så pent inn i huden. Varmet og varmen i huden gjør den til en duftende olje som gjør den til en utrolig god fuktighetskrem. Jeg la merke til at det i utgangspunktet etterlater en oljeaktig støp, men blir absorbert senere om 10 minutter. Slitasje er virkelig fantastisk og huden min føles dypt fuktig hver gang jeg bruker den. Selv etter noen timer forblir den deilige lukten dvelende på huden. Fordi den har slike eksepsjonelle nærende egenskaper, liker jeg å bruke den bare to ganger i uken. Kombinasjonsbruken av Nacomi-mousse og kroppssmør har virkelig hjulpet hudkampen tørr og beholder elastisitet. Litt sikkert går en lang vei, hvorfor dette produktet varer lenger i krukken.
Konklusjon: Nacomi kroppsmousse ser ut som vaniljeis, lukter kaker, gjelder som olje og tørker som kroppssmør. Det er så utrolig rik og naturlig; Sterk fuktighetsgivende hud og lukter guddommelig! Jeg vil definitivt anbefale dette produktet til alle som har tørr hud eller som ønsker å skjemme bort huden deres på vintrene. Det fuktes utrolig og er et ypperlig produkt for hud som krever næring. Pass på at du bruker 10 minutter til å la det trenge inn i huden din før du triller ut. Hvis du spør meg om jeg vil tilbakekjøpe moussen - vil jeg si et stort JA!

Nacomi Smooth Body Butter: Varm marokkansk krydder

Beauty Trends
Hva er det: Det er et lett og intens fuktighetsgivende kroppssmør som dekker kroppen din med den varme aromaen av krydder fra den marokkanske basaren. Disse kroppsrørene kombinerer naturlige mykemidler, sheasmør, kakaosmør, søt mandelolje, macadamiaolje, avokadoolje og kaldpresset arganolje. Den er også tilgjengelig i forskjellige fruktige dufter som nybakte papaya-pai, søte honningboller, jordbær-guava pudding.
Hva det hevder: Denne produktet forlater huden din jevn og myk, på grunn av innholdet av sheasmør og dypnærende avokadoolje. Det hevder å fukte og nærme de dypere lagene av huden uten å etterlate noe fettete rester på huden. Det er en intens fuktighetskrem som hjelper huden din å holde sitt ungdommelige utseende.
Ingredienser: Aqua, Caprylic / Capric Triglycerid, Propylheptyl Caprylat, Butyrospermum Parkii Smør, Prunus Amygdalus Dulcis Olje, Cetyl Alkohol, Cetearyl Alkohol, Glyceryl Stearat, Glyserin, Stearic Acid, Macadamia Ternifolia Frøolje, Panthenol, Persea Gratissima Olje, Theobroma Cacao Frø Smør , Natriumlaurylglutamat, benzylalkohol, parfume, argania spinosa kjerneolje, dehydroeddiksyre, hexylkanal, d-limonen, linalool, kumarin, citronellol, geraniol, alfa-isometylionon, amylkanal, citral.
Størrelse: 100 ml
Tilgjengelig: BeautyBoutique.no 
Min erfaring og gjennomgang av Nacomi Body Butter varm Marokkansk krydder
Nacomi kroppssmørapplikasjon Emballasjen er fargerik, elegant og visuelt tiltalende. Du kan ikke unnslippe duften av denne smør som virkelig er eksotisk og forførende! Jeg elsket tekstur og påføring av mousse mer enn kroppen smør holder huden min type i tankene, men duften av denne var vanskelig å gi slipp på. Så i stedet for å kjøpe en annen smak av kroppsmousse bestemte jeg meg for å gi det en tur. Det ser faktisk veldig fluff og lett ut som nevnt på emballasjen. Jeg brukte produktet på huden min og ble overrasket over å se hvor fort det ble absorbert i huden min. Den forlot en jevn og fløyelsaktig overflate uten å ha en snev av greasiness. Jeg føler at dette er et bedre produkt for daglig bruk og hva slags produkt du vil elske å bære i vesken din. Min hud føles veldig bortskjemt og silkeaktig å røre ved hver applikasjon. Jeg elsker å bruke den nesten hver dag. Jeg bruker en håndfull av det hver dag for kroppen min, og jeg føler at denne boksen snart blir ferdig.
Konklusjon: Det er en flott lett og aromatisk kroppssmør som ikke etterlater en tung eller klebrig følelse på huden. Jeg vil anbefale dette produktet til alle som en perfekt sommer og dagtid fuktighetskrem at kroppen din kommer til å elske!